Winterloop Gent 2013

Welkom bij de eerste en enige Gentse Winterloop 2013!

(door gentloopt.be = zelfde organisator als Midzomernachtrun)

Een sfeervol winters gebeuren voor de hele familie! Voor recreant en doorwinterd sporter, voor jong en oud, voor korte tot lange afstandsloper.

Zondag 15 december is dé dag.

(Winter op 15 december? Ja hoor, de meteorologische winter start op 1 december, ook in 2013!  :-) )

Startuur

Kinderloop 1 km: 10u

5 km-loop: 11u15

10 km-loop: 10u30

Halve marathon: 10u45

Marathon: 10u45

Sfeer

Zoals je van onze Midzomernachtrun gewoon bent, draait alles om sfeer: héél véél lachende gezichten in een unieke ambiance van muziek en variété en vol verrassingen…

Parcours

Onder de rubrieken “Parcours 5 km”, “Parcours Halve Marathon”, e.a. vind je zowel het parcoursplannetje als het stratenplan.

Alle wedstrijden starten en arriveren aan/in de Topsporthal aan de Gentse Blaarmeersen. Geen enkel parcours loopt rond de Watersportbaan. Het centrum van de stad Gent wordt niet bezocht, dat is in de drukke kerstperiode niet haalbaar. We hebben opnieuw gekozen voor de groene rand rond Gent (Drongen en Assels).

Voor de marathon werd geopteerd voor 2 lussen van 21 km. Daarvoor zijn er voor- en tegenstanders. Maar er was voor deze editie geen andere keuze. We zijn dus allemaal medestanders geworden. Het helpt in ieder geval je wedstrijd perfect in te delen.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn in stilte geopend, binnenkort volgt de grote lancering… Maar als je dit leest, heb je de kans als eerste in te schrijven via deze link. Doén!  ;-)

Bedrijven, organisaties, besturen,…

Net als voor de Midzomernachtrun verwelkomen we graag bedrijven, organisaties, verenigingen. Er zijn faciliteiten bij de inschrijving, je ontvangt een factuur, je kan over een verzamelstand beschikken op het middenplein van de Topsporthal, er is een bedrijvenklassement per afstand, enz.

Zie menu-item “Groepsdeelname”.

Deelnameprijs in on-line voorverkoop

(prijzen bij inschrijving ten laatste op 23 november 2013)

Kinderloop: 5 EUR

5 km: 12 EUR (+2 EUR vanaf 23/11)

10 km: 18 EUR (+ 2 EUR vanaf 23/11)

Halve marathon: 25 EUR (+ 5 EUR vanaf 23/11)

Marathon: 30 EUR (+ 5 EUR vanaf 23/11)