Midzomernachtrun

Midzomernachtrun 2013

De eerste editie van de Midzomernachtrun was groots: 2.480 deelnemers, een onmogelijk succesvolle start.

Voor de tweede editie hadden we een status quo verwacht, maar toch droomden we in stilte van 3.000 deelnemers.

We mochten echter 3.600 lopers verwelkomen (600 daginschrijvingen!). Die onverwacht grote toeloop heeft ons bijzonder blij gemaakt, maar ook echt letterlijk verrast. Het werd opnieuw een groot feest!

Toch was er dit keer één opvallend ongemak… De finishzone bleek te klein bemeten voor de massale aankomst van de vele honderden lopers in het middenpeloton. De tijdsmeting schakelde meteen over op tijdsmeting op de extra mat bij het binnenlopen van de Topsporthal, maar dat was niet altijd even duidelijk voor iedereen. Men moest en zou tijdig proberen afklokken, met wat gedrum tot gevolg. Mocht u net dan de aankomstzone bereikt hebben, onze welgemeende excuses!

Voor 2013 zijn we gewapend, met nog meer mensen (300 medewerkers in 2012) en materiaal, een extra lange aankomstzone en geen goodybag verdeling meer aan de aankomst. Dit resulteert vanzelf in een veel betere doorstroming.

En dat moet wel, want opnieuw kregen we honderden bedankingsmails en beloftes er in 2013 opnieuw te staan. Dat belooft! En of we nu een status quo verwachten, dan wel een verdere groei: we zijn er 100% op voorbereid!

Van harte welkom!!